Skip to content

Free your mind
& think for yourself.”

Om de waarheid te vinden zul je zelf op zoek moeten gaan. De tools die je nodig hebt vind je hier. De tijd om kennis op te doen is nu.

Edward Snowden

People don’t realize how hard it is to speak the truth to a wold full of people that don’t realize they’re living a lie.”

Een comfortabele leugen of confronterende waarheid; red-pills zijn een database / damp-map van filmpjes, documenten, memes, blogs & docu’s van patriots over de hele wereld. Dit is de content die Facebook blokkeert, twitter verwijderd, google verstopt, de massa media verzwijgt en de overheid in de doofpot houdt.

Wanneer je weet hoe de wereld werkt, wie de spelers zijn en wat hun agenda is, zul je zien dat toeval niet bestaat en dat de gebeurtenissen van vandaag al lang geleden zijn gepland. Wij beseffen dat sommige dingen confronterend & schokkend kunnen worden gevonden maar wij geloven dat vrijheid begint bij kennis en bewustwording van de huidige situatie. 

Arthur Schopenhauer

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots   

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots