Wolfgang Schäuble is een fan van de NWO, foto via Anonymousnews

 

Wolfgang Schäuble (CDU) heeft openlijk toegegeven dat de Coronacrisis door de machthebbers zal worden misbruikt om de natiestaten af te schaffen en de dictatuur verder te bevorderen.

 

De AfD heeft gewaarschuwd dat de Duitse regering de Coronacrisis zou kunnen gebruiken om de bevoegdheden van de EU uit te breiden ten koste van de nationale staten. Aanleiding is een interview met Wolfgang Schäuble (CDU), waarin de president van de Bondsdag Corona omschreef als een geweldige kans voor Europa, meldt Anonymousnews.

“Wolfgang Schäuble wil blijkbaar afstand doen van de nationale soevereiniteit in financiële aangelegenheden ten gunste van een bureaucratische, vrijheidsvijandige EU-superstaat. Hij wil Duitsland zijn soevereine handelingsbevoegdheid ontnemen en aan de realiteitsvervreemde, betuttelfanatieke Brusselse bureaucratische kaste overdragen”, zei AfD-chef Jörg Meuthen afgelopen maandag.

Schäuble: De weerstand tegen een financiële unie neemt af

“Hij heeft regelmatig vermeld dat de zogeheten elites rond Merkel, Schäuble, von der Leyen, Macron, Timmermans, Lagarde etc. een Verenigde Staten van Europa willen en de onvermijdelijke afschaffing van de Europese natiestaten die daarmee gepaard gaat. Met zijn laatste uitspraken bevestigde Schäuble precies deze waarschuwing”, verklaarde Meuhten, die voor de AfD in het Europees Parlement zit.

De voorzitter van de Bondsdag had in een interview met de Neuen Westfälischen gezegd:

“De Corona-crisis is een grote kans. De weerstand tegen verandering zal in de crisis kleiner zijn. We kunnen nu de economische en financiële unie tot stand brengen die we politiek gezien nog niet hebben bereikt – op basis van de overtuiging dat degene die het besluit neemt, ook de verantwoordelijkheid op zich zal nemen”.

Schäuble: “Grote crisissen zijn grote kansen”

In deze richting heeft men zich met het gezamenlijke hulppakket ter waarde van 750 miljard bewogen. Hij is ervan overtuigd dat de bevolking dit besluit nu eerder zal accepteren.

“Ik wil de pandemie niet bagatelliseren als ik zeg dat grote crisissen grote kansen bieden”.

Meuthen waarschuwt dat politici zoals Schäuble koste wat het kost de afschaffing van natiestaten willen.

“En omdat ze deze waanzin in normale tijden nooit tegen het verzet van de burgers konden doorvoeren, proberen ze nu de onzekerheid van de mensen in de Coronacrisis te gebruiken om hun anti-vrijheidsplan uit te voeren. Dit maakt het des te belangrijker om te strijden voor het behoud van de vrijheid en om standvastig op te treden tegen de afschaffers van onze natiestaten”.