Skip to content

We are Change

Al te lang worden we door een klein groepje elite, corrupte politici, bankiers, CEO’s, farmaceuten en multinationals bedrogen, misleid en geïndoctrineerd. Ze hebben een wereld gecreëerd waarin voor ons bepaald word wat we mogen zien, wat we mogen weten, waarin we moeten geloven en wat we moeten doen. Een systeem waar deugen de norm is, de censuur massaal en vrijheid van meningsuiting alleen geld wanneer je het er mee eens bent. Het is een probleem dat zich voordoet als oplossing; wanneer je het door hebt ga je het zien, en wie het eenmaal ziet kan er niet meer omheen. Het is de waarheid die verborgen had moeten blijven maar langzaam boven komt drijven. Met als laatste truc corona, worden hun plannen pijnlijk duidelijk; Het is nooit te doen geweest om het virus, het klimaat, stikstof ,vluchtelingen, gezondheid of een betere wereld. Dit gaat om macht, geld, verborgen agenda’s en totale controle over de mensheid. Ze creëren het probleem om ver gaande maatregelen zoals verplichte vaccinaties, economische hervormingen en massa controle systemen te rechtvaardigen. Alleen deze keer zijn ze er gloeiend bij; de hoeveelheid bewijzen is overweldigend, het aantal schandalen loopt in rap tempo op en de oneindige beerputten gaan langzaam los. 

Video afspelen

Wie wij zijn

Terwijl de wereld in verzet komt en jij nog ligt te slapen, strijden miljoenen Patriots over de hele wereld tegen de massale censuur om de waarheid boven tafel te krijgen. Je kan ze vinden op social media onder hashtags als #Q,  #Qanon, #WWG1WGA & #thegreatawakening . In tegenstelling tot de massa Media vertellen wij jou niet wat je moet geloven, maar vragen wij om zelf onderzoek te doen, wij belichten de andere kant van het verhaal zodat jij je eigen mening kan vormen door zelf logisch na te denken. Wij doen dit omdat wij beseffen dat wanneer we onze vrijheden nu verliezen er geen weg meer terug is, geen land om naar te vluchten en geen plek om te verstoppen. Dit gaat niet langer meer om een virus, dit is de end-game van een spel wat al decennia lang gespeeld wordt, dit gaat om jouw vrijheid, onze vrijheid en die van onze kinderen. 

Video afspelen

Wat wij doen

Terwijl de wereld in verzet komt en jij nog ligt te slapen, strijden miljoenen Patriots over de hele wereld tegen de massale censuur om de waarheid aan de man te krijgen. Je kan ze vinden op social media onder hashtags als #Q,  #Qanon, #WWG1WGA & #thegreatawakening . In tegenstelling tot de massa Media vertellen wij jou niet wat je moet geloven, maar vragen wij om zelf onderzoek te doen, wij belichten de andere kant van het verhaal zodat jij je eigen mening kan vormen door zelf logisch na te denken. En nee, wij doen dit niet voor onze lol, dit is noodzaak, wij beseffen dat wanneer we onze vrijheden nu verliezen er geen weg meer terug is, geen land om naar te vluchten en geen plek om te verstoppen. Dit gaat niet langer meer om een virus, dit is de end-game van een spel wat al decennia lang gespeeld wordt, dit gaat om jouw vrijheid, onze vrijheid en die van onze kinderen. 

Video afspelen

Wat wij willen:

Vrijheid van
meningsuiting
& censuur

“Complot theorieën” en andere gedachtes die ingaan tegen het denkbeeld van de gevestigde orde worden massaal van internet verwijderd, geshadow-banned of gecensureerd. Iedereen die kritisch is, anders denkt of doet, wordt weggezet als een racist, fascist, doem of complot wappie. en zo word de discussie zonder enig tegen argument gelijk platgeslagen. 

Waarheid,
transparantie & rechtvaardigheid

De enige manier vooruit. We weten dat het officiële verhaal niet klopt en onze regering een hoop onder het tapijt wegmoffelt.  Wij willen de waarheid, geen zelfbenoemde experts of NGO’s met eigen belangen. Wij willen aangetoond onafhankelijke onderzoek voor uiteenlopende kwesties van 5G tot Corona en de klimaat hysterie tot MH-17 & Joris Demmink.

Saamhorigheid, solidariteit,
Eenheid.

Zwart of wit, links of rechts, homo of hetero, Boer of stads, moslim of christen. Met leugens, bedrog en social engineering proberen ze ons te verdelen omdat we samen sterk kunnen staan en een vuist kunnen maken tegen de gevestigde orde. Laten we onze verschillen vieren en voor onze vrijheden en rechten vechten onder de zelfde vlag.

Wij zijn wakker,
nu de rest nog.

Laat je niet verrassen door de toekomst. Ben voorbereid en weet wat er op het spel staat. De wereld veranderd sneller als ooit, het nieuwe normaal is niet normaal en het oude normaal komt nooit meer terug. Wij geloven dat echte vrijheid en verandering begint bij bewustwording van de huidige situatie en de wereld om ons heen. De tools die je nodig hebt vind je hier, de keuze om het te weten is aan jou. De tijd om je verantwoordelijkheid te nemen en kennis op te doen is nu.