Skip to content

Introductie

Virus Wappies zijn mensen die zonder na te denken deze draconische maatregelen accepteren.”

Al te lang worden we door een klein groepje elite, corrupte politici, bankiers, CEO’s, farmaceuten en multinationals bedrogen, misleid en geïndoctrineerd. Ze hebben een wereld gecreëerd waarin voor ons word bepaald wat we mogen zien, doen, denken & horen. Een systeem waar deugen de norm is, de censuur massaal en vrijheid van meningsuiting alleen geld wanneer je het er mee eens bent. Het is een probleem dat zich voordoet als oplossing; pas wanneer je het door hebt ga je het zien, en wie het eenmaal ziet kan er niet meer omheen. Het is de waarheid die verborgen had moeten blijven maar langzaam boven komt drijven.

Met als laatste truc corona, worden hun plannen pijnlijk duidelijk; Dit gaat niet om een virus, net zoals het klimaat, stikstof, vluchtelingen, gezondheid of een betere wereld. Dit gaat om hun agenda; absolute macht om alle aspecten van onze levens te kunnen domineren, controleren en transformeren.

Alleen deze keer zijn ze er bij; de hoeveelheid bewijzen is overweldigend, het aantal schandalen loopt in rap tempo op en de oneindige doofpotten vol gruwelijke misdaden gaan langzaam los. 

Martin Luther King

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter..”

Video afspelen

Ziggy Marley

Walks of life lets jam together, Dance all night with each other, Love is its weakness, the system we protest, We are its biggest threat, A wave of consciousness."

Wij zijn DutchPatriots, geen linkse kliek of extreem rechtse gekkies. Wij zijn het midden; vrije denkers, waarheidszoekers & verspreiders. Wij zijn donker, blank, christen, moslim, boer & stads. Wij laten ons niet vertellen wat we moeten doen, denken of voelen. Wij doen ons eigen onderzoek, gebruiken ons gezond verstand en delen onze bevindingen. Wij zijn iedereen die op komt voor zijn rechten, vecht voor zijn vrijheid en strijd voor het land waar we van houden. Het land dat zijn normen & waarden bewaakt maar de verschillen omarmt dat elk individu en elke cultuur uniek maken.

Het land dat meer dan ooit onder druk staat van een klein groepje mensen dat niet het beste met jou, mij en ons land voor heeft of ooit gehad. Niet alleen hier, maar over de hele wereld staat de vrijheid van de burgers op het spel. Het verschil tussen wat ons verteld word en wat zich daadwerkelijk afspeelt is absolute waanzin.

Laat één ding duidelijk zijn; Dit gaat niet langer meer om het virus, dit is een kruising in de geschiedenis van de mensheid. Een revolutie met een omvang ongekend, één movement over de hele wereld met hetzelfde doel; vrijheid, waarheid & gerechtigheid.

John F. Kennedy

Things don’t just happen, they are made to happen.”

Wie wij zijn

Terwijl de wereld in verzet komt en jij nog ligt te slapen, strijden miljoenen Patriots over de hele wereld tegen de massale censuur om de waarheid boven tafel te krijgen. Je kan ze vinden op social media onder hashtags als #Q,  #Qanon, #WWG1WGA & #thegreatawakening . In tegenstelling tot de massa Media vertellen wij jou niet wat je moet geloven, maar vragen wij om zelf onderzoek te doen, wij belichten de andere kant van het verhaal zodat jij je eigen mening kan vormen door zelf logisch na te denken. Wij doen dit omdat wij beseffen dat wanneer we onze vrijheden nu verliezen er geen weg meer terug is, geen land om naar te vluchten en geen plek om te verstoppen. Dit gaat niet langer meer om een virus, dit is de end-game van een spel wat al decennia lang gespeeld wordt, dit gaat om jouw vrijheid, onze vrijheid en die van onze kinderen. 

Video afspelen

Wat wij doen

Terwijl de wereld in verzet komt en jij nog ligt te slapen, strijden miljoenen Patriots over de hele wereld tegen de massale censuur om de waarheid aan de man te krijgen. Je kan ze vinden op social media onder hashtags als #Q,  #Qanon, #WWG1WGA & #thegreatawakening . In tegenstelling tot de massa Media vertellen wij jou niet wat je moet geloven, maar vragen wij om zelf onderzoek te doen, wij belichten de andere kant van het verhaal zodat jij je eigen mening kan vormen door zelf logisch na te denken. En nee, wij doen dit niet voor onze lol, dit is noodzaak, wij beseffen dat wanneer we onze vrijheden nu verliezen er geen weg meer terug is, geen land om naar te vluchten en geen plek om te verstoppen. Dit gaat niet langer meer om een virus, dit is de end-game van een spel wat al decennia lang gespeeld wordt, dit gaat om jouw vrijheid, onze vrijheid en die van onze kinderen. 

Vrijheid van
meningsuiting
& censuur

“Complot theorieën” en andere gedachtes die ingaan tegen het denkbeeld van de gevestigde orde worden massaal van internet verwijderd, geshadow-banned of gecensureerd. Iedereen die kritisch is, anders denkt of doet, wordt weggezet als een racist, fascist, doem of complot wappie. en zo word de discussie zonder enig tegen argument gelijk platgeslagen. 

Waarheid,
transparantie & rechtvaardigheid

De enige manier vooruit. We weten dat het officiële verhaal niet klopt en onze regering een hoop onder het tapijt wegmoffelt.  Wij willen de waarheid, geen zelfbenoemde experts of NGO’s met eigen belangen. Wij willen aangetoond onafhankelijke onderzoek voor uiteenlopende kwesties van 5G tot Corona en de klimaat hysterie tot MH-17 & Joris Demmink.

Saamhorigheid, solidariteit,
Eenheid.

Zwart of wit, links of rechts, homo of hetero, Boer of stads, moslim of christen. Met leugens, bedrog en social engineering proberen ze ons te verdelen omdat we samen sterk kunnen staan en een vuist kunnen maken tegen de gevestigde orde. Laten we onze verschillen vieren en voor onze vrijheden en rechten vechten onder de zelfde vlag.

Shopping cart

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots   

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots