Skip to content

Wie wint zaait,
zal storm oogsten.

Het nieuwe
Normaal..?

Wie het door heeft kan het zien & wie het eenmaal ziet kan er niet meer omheen; De waarheid die verborgen had moeten blijven maar langzaam boven komt drijven.

Welkom
Introductie
Over hun
Over ons
Media
Conclusie
Meer weten

George Orwell

The further a society drifts away from the truth, the more it will hate those who speak it."

2020 heeft 2 dingen pijnlijk duidelijk gemaakt; onze totale onwetendheid van de wereld om ons heen & hoe we feilloos worden meegezogen door de leugens en manipulatie van de massa media, onderwijs, pseudo wetenschap en politiek.

Want waarom slaan artsen over de hele wereld alarm? Vanwaar die extreme angstporno campagnes, obsessie voor vaccinaties, absurde vrijheidsberovende maatregelen?

Wat is de Great Reset en wat houd Build Back Better eigenlijk in? Waarom worden miljoenen accounts van social media verwijderd? Waar komen al die wappies & protesten toch vandaan? Waarom stappen CEO’s, politici & bankiers massaal op? Waarom staat de big-tech zo onder druk? Hoezo horen we in de media niks over de schandalen van Obama, Hillary & hun foundation, de top van de FBI, CIA, Epstein, Maxwell en het Britse koningshuis?

Hoe kan het dat we maar zo weinig mee krijgen terwijl er zo veel belangrijks gebeurd in de wereld? Wat als er iets heel anders in de lucht hangt als een virus of stikstof? Wat als het virus slechts een rookgordijn is voor dat wat zich achter de schermen afspeelt?

John F. Kennedy

Things don’t just happen, they are made to happen.”

Joseph Goebels

Propaganda works best when those who are being manipulated are confident they are acting on their own free will.”

Niet alleen hier maar over de hele wereld zijn ze er gloeiend bij; de hoeveelheid aan bewijzen is overweldigend, het aantal schandalen loopt in rap tempo op en de oneindige doofpotten vol gruwelijke misdrijven, corruptie & chantage gaan langzaam los.

En terwijl de massa-media nog altijd krampachtig probeert de gecreëerde werkelijkheid in stand te houden, strijden er over de hele wereld miljoenen digitale soldaten tegen de censuur om jouw de waarheid te vertellen.

Met hun podcasts, video’s, blogs & memes geven ze dagelijks het laatste nieuws, exposen ze de leugens en vertellen ze hun bevindingen, de bevindingen die massa-media verzwijgt, de big-tech verwijderd of verstopt en waarvan “the powers that be” niet willen dat jij het weet. Want dat is de info waar je in onzekere tijden als deze wél wat aan hebt.

Video afspelen

Introductie

Learn how to see and realize that everything connects to everything else.”

Wie het door heeft kan het zien en wie het eenmaal ziet kan er niet meer omheen; Het is de waarheid die verborgen had moeten blijven maar langzaam boven komt drijven.

Laat een ding duidelijk zijn; Dit gaat niet langer meer om het virus, dit is de end-game van een plan al vele decennia aan de gang. Het einde van een tijdperk en het begin van de grootste revolutie die de wereld ooit heeft gezien.

Hun gehieme agenda’s zijn niet langer geheim, hun leugens worden niet langer meer geloofd, hun misdaden worden geëxposed en de eindeloze doofpotten gaan langzaam los, buckle-up.”

Shopping cart

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots   

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots