Skip to content

Niet wegkijken,
Niet goedpraten..

De wereld veranderd sneller als ooit; het nieuwe normaal is niet normaal en het oude normaal komt nooit meer terug.

Welkom
Introductie
Over hun
Over ons
Media
Conclusie
Meer weten

Genera M. Flynn

The further a society drifts away from the truth, the more it will hate those who speak it.

2020 heeft 2 dingen pijnlijk duidelijk gemaakt; onze totale onwetendheid van de wereld om ons heen & hoe we feilloos worden meegezogen door de leugens en manipulatie van de massa media, onderwijs, wetenschap en politiek.

Waarom slaan artsen over de hele wereld alarm? Vanwaar die extreme angstporno, fascistische controle, obsessie voor vaccinaties en absurde vrijheid berovende maatregelen? Wat is de Great Reset en wat houd Build Back Better eigenlijk in? Waarom worden miljoenen accounts van social media verwijderd? Waar komen al die wappies & protesten toch vandaan? Wat is dat toch allemaal in Amerika? Waarom stappen CEO’s, politici & bankiers massaal op? Waarom staat de big-tech zo onder druk? Hoezo horen we in de media niks over de schandalen van Obama, Hillary & hun foundation, de top van de FBI, CIA, Epstein, Maxwell en het Britse koningshuis?

Hoe kan het dat we maar zo weinig mee krijgen terwijl er zo veel belangrijks gebeurd in de wereld? Wat als er iets heel anders in de lucht hangt als een virus of stikstof? 

Video afspelen

Introductie

Learn how to see and realize that everything connects to everything else.”

Wie het door heeft kan het zien en wie het eenmaal ziet kan er niet meer omheen; Het is de waarheid die verborgen had moeten blijven maar langzaam boven komt drijven.

Laat een ding duidelijk zijn; Dit gaat niet langer meer om het virus, dit is de end-game van een plan al vele decennia aan de gang. Het einde van een tijdperk en het begin van de grootste revolutie die de wereld ooit heeft gezien.

Hun gehieme agenda’s zijn niet langer geheim, hun leugens worden niet langer meer geloofd, hun misdaden worden geëxposed en de eindeloze doofpotten gaan langzaam los, buckle-up.

Shopping cart

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots   

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots