Skip to content

Documentaires

Onderzoeksjournalistiek en een kritische blik zijn al lang veranderd in propaganda, leugens en bedrog. De bekende media zijn een wapen geworden om de publieke opinie te beïnvloeden en destructief beleid te verkopen als zoete broodjes. Social media als Youtube, google en instagram veranderen hun algoritmes of verwijderen content met een kritische kijk op het huidige beleid. Het is nu dan ook belangrijker maar ook moeilijker als ooit om een alternatief te vinden en kiezen om kennis op te doen zodat jij jezelf en je naasten kan informeren over wat er echt aan de hand is. DutchPatriots Spoort iedereen aan om het heft in eigen handen te nemen, zelf onderzoek te doen, en zelf te beslissen over wat je wil geloven. Hieronder vind je een lijst met de beste docu’s over uiteenlopende onderwerpen zodat jij de gebeurtenissen van nu beter kan begrijpen.

Q - The plan

Serie korte documantaires over “het plan” om de wereld te redden, de ware aard achter Covid-19 & de BLM beweging.
Hier kijken

Val van de Cabal

Documentaire van Janette Ossebaard over de val van de Cabal (illuminati) Boordevol kei harde feiten, een echte eye-opener voor iedereen die wil weten wat er echt aan de hand is.
Hier kijken

A Rich Man's Trick

Terug in de geschiedenis om de gebeurtenissen te analyseren die zich hebben afgespeeld tussen de opkomst van het nazi-rijk en 9/11.
Hier kijken

The Scamdemic

Out of shadows

Een documentaire die de pijnlijke waarheid achter de media & film industrie blood legt. Zijn de media nou echt zo onafhankelijk als ze ons doen geloven of zit er nog veel meer achter?
Hier kijken

Planet of the humans

Een documentaire die de pijnlijke waarheid achter de bio-industrie blood legt. Een industrie gebaseerd op leugens, gemaakt om haar zakken te vullen op de kosten van de bevolking zonder effect.
Hier kijken

Gaia

Gaia is als Netflix maar dan anders. Stamp vol met docu’s & films met kennis die eigenlijk verborgen had moeten blijven.
Hier kijken

Return to eden

Sinds mensheugenis heeft de mens het verlangen het leven, de omgeving en bij voorkeur de ander te reguleren. Ontstaan uit het principe om chaos te voorkomen en maatschappij te structureren en te beschermen met zoveel mogelijk zekerheid en veiligheid. Echter, de grens tussen zorg, regulatie en manipulatie is flinterdun waarin vrijheden worden opgeslokt door doorgeschoten ideologieën waarin zich politieke agenda’s nestelen. In hoeverre moeten we reguleren of pragmatisch aanpassen aan een veranderende omgeving.
Hier kijken

The level playing field

Een serie documentaires over uiteenlopende relevante onderwerpen zoals de BLM beweging, Covid, het nieuwe financiële systeem en de banken crisis en de positie van China.
Hier kijken

King John III

Het Verenigd koninkrijk is verdeelder als ooit. Het Britse koningshuis gaat gebukt onder schandalen. Wat als het huidige koningshuis onrechtmatig is? Wat als de rechtmatige koning zich niet langer schuil houd?
Hier kijken

Shopping cart

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots   

© Copyright 2020. All Right Reserved, by Dutchpatriots